Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Een van de grondleggers van Groendus

Rooftop Energy

In 2012 werd Rooftop Energy opgericht. De pionier van de solarmarkt groeide uit tot een van de grootste Nederlandse ontwikkelaars van zonnecentrales.

Rooftop Energy
Een slimme aanpak voor grote zonnecentrales
Rooftop Energy

Rooftop Energy werd opgericht in 2012, en was een van de grootste ontwikkelaars en exploitanten van zonnecentrales in Nederland, met name op bedrijfsdaken. Rooftop Energy ontwikkelde een totaalconcept, en nam het gehele traject van ontwerp, financiering, voorbereiding, installatie en beheer voor haar rekening.

Rooftop Energy heet nu Groendus

Met een slimme aanpak ontzorgde Rooftop Energy haar klanten volledig terwijl diezelfde klanten direct een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van de samenleving. Rooftop Energy ontwikkelde ook grondgebonden projecten, zoals parkeerdekoverkappingen. De onderneming was jarenlang gevestigd in Rotterdam en is met het samengaan in Groendus verhuist naar Utrecht.

Met slimme partners bouwen we aan het nieuwe energie netwerk van zakelijk Nederland. Benieuwd wat Groendus voor jouw organisatie kan betekenen? Verken onze producten en diensten.


Producten & diensten