Groendus Transitie Benchmark

Onder de noemer Groendus Transitie Benchmark doen wij momenteel onderzoek naar de status van de energietransitie binnen zakelijk Nederland. Daarbij brengen we ook direct in kaart welke impact de energiecrisis heeft op ondernemers. Doe je mee aan het onderzoek? Dan ontvang je een persoonlijk trendrapport dat je gegarandeerd tot nieuwe inzichten leidt. Lees hieronder meer!

Groendus Transitie Benchmark

Groendus Transitie Benchmark

Inzichten die je verder helpen

Benieuwd hoe duurzaam je onderneemt ten opzichte van de rest van de markt? Én erachter komen welke concrete duurzame (vervolg)stappen jou het meeste opleveren? Je komt er eenvoudig achter met de Groendus Transitie Benchmark. Samen brengen we in kaart hoe het is gesteld met de energietransitie en duurzaamheid binnen zakelijk Nederland.

Waarom meedoen?

Door deel te nemen krijg je een persoonlijk trendrapport toegestuurd met waardevolle inzichten en vrijblijvende adviezen gericht op jouw specifieke situatie. Daarnaast gaan we in het rapport in op de laatste nieuwe trends binnen de zakelijke energiewereld. Doe ook jij mee? Vul de online vragenlijst in. Het vergt een kleine investering van slechts 10 tot 15 minuten. Liever telefonisch door de vragen heen lopen? Plan onderaan de pagina een afspraak in.


Ik doe mee

Juriaan Raaphorst

Juriaan Raaphorst

Deelname aan de benchmark is waardevol voor ondernemers omdat zij op basis van het rapport dat uit het onderzoek voortvloeit echt een goed beeld krijgen van waar ze staan en waar nog winst te behalen valt. Plan hieronder een afspraak met mij in, dan lopen we samen door de vragenlijst heen.

Liever telefonisch de vragenlijst doorlopen?

Dat kan! Om er zeker van te zijn dat onze onderzoeker Juriaan gelegen belt kan je eenvoudig een afspraak met hem inplannen wanneer dit jou uitkomt.