Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Webinar: verduurzamen met zonnepanelen

Benieuwd hoe je een groot zonnedak kan realiseren? Hoeveel tijd het je kost als wij je bij de hand nemen? Hoe je dit rendabel financiert? Welke mogelijkheden (de ligging van) jouw bedrijf biedt? En welke andere duurzame oplossingen zoals energieopslag en laadpalen je slim kan combineren? Dat tonen wij tijdens het webinar ‘Verduurzamen met zonnepanelen: lucratiever en eenvoudiger dan je waarschijnlijk denkt!’

Inschrijven webinar

Tot maandag 3 juli?

Het gratis webinar 'Verduurzamen met zonnepanelen: lucratiever en eenvoudiger dan je waarschijnlijk denkt!' vindt plaats op maandag 3 juli van 15.30 - 16.00 uur, met daarna nog ruimte voor vragen. Daarbij krijgen alle deelnemers na afloop een gratis persoonlijke dakscan met businesscase. Reserveer nu jouw plek via deze link.

Webinar hosts
Even voorstellen
Webinar hosts


Als doorgewinterde projectontwikkelaars, realiseerden Julie en Gunnar al vele unieke projecten. Ze vinden ook graag dé uitkomst voor jouw bedrijf. Na afloop van het webinar maken ze voor iedere deelnemer een persoonlijke dakscan met businesscase.

Aanmelden

Waarom nú verduurzamen?

⏱️ De overheid stelt in september SDE++ subsidie beschikbaar waarmee je rendabel en risicovrij zonnepanelen kunt realiseren. De subsidie is aflopend en voor de subsidie geldt op = op. Wil je een subsidieaanvraag indienen? Dan moeten we die nu voorbereiden.

✔️ Door eigen stroom op te wekken word je onafhankelijker van de fluctuerende en onvoorspelbare fossiele energiemarkten.

🌱Door met zonnepanelen te verduurzamen, lever je een aanzienlijke bijdrage om de impact van jullie bedrijfsvoering op het klimaat te verkleinen.

💰Zodra de zonnecentrale werkt, bespaar je direct kosten op je energierekening.

Groendus en zonne-energie
Meer informatie
Groendus en zonne-energie


Zonnecentrales zijn mogelijk op dak, grond, als zonnecarport en zelfs op water. Bovendien hoeft een zonnecentrale je ook helemaal niets te kosten. Groendus financiert zonprojecten desgewenst voor jouw organisatie. Jaarlijks realiseert Groendus tussen de 70 - 90 MWp aan zonnecentrales op daken (verdeeld over circa 50 projecten). Door onze kennis van de leveranciersmarkt en de risico’s, voeren we projecten gemiddeld 10% kostenefficiënter uit dan partijen die dit eenmalig doen. Daarnaast realiseren we gedurende de levensduur van de zonnecentrale gemiddeld een beter rendement dan partijen die in eigen beheer ontwikkelen.

Meer informatie over zonnecentrales

Graag direct contact?

Wil je liever gisteren dan vandaag verduurzamen? Neem gerust vast contact met mij op om jullie persoonlijke situatie te bespreken!

Julie van Wijk - Groendus

Plan een meeting in

Julie van Wijkborder