Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Energiemanagementsysteem (EMS)

Met dit systeem beheer, beïnvloed en monitor je het energieverbruik van jouw gebouw of bedrijf. Zo kun je je bijvoorbeeld energieverbruik verminderen of energiebesparende maatregelen nemen.

Groendus academy

Vaak bestaat een energiemanagementsysteem uit een combinatie van hard- en software waarmee je energieverbruik en -opwek van je bedrijf kunt regelen. Bijvoorbeeld via een online dashboard. Voor veel grote bedrijven is een energiemanagementsysteem verplicht, maar ook voor kleinere bedrijven kan zo’n systeem heel verstandig zijn.

Groendus heeft een eigen EMS. Dit systeem maakt je energieverbruik en energiebesparende maatregelen inzichtelijk. En het zorgt er voor dat je jouw apparaten geautomatiseerd kunt aansturen. Met software, hardware én een dashboard koppelen we alle informatie uit jouw meters aan bijvoorbeeld de energiemarktprijzen of de weersverwachtingen. Zo bepalen we aan welke knoppen we moeten draaien om jouw beschikbare energie zo optimaal mogelijk in te zetten.

Terug naar energiebegrippen

Ja, ik wil Groendus updates

Vul je gegevens in en je volgt de energietransitie op de voet. We mailen je niet vaker dan één keer per maand, en zorgen voor jouw privacy.

Ik geef toestemming aan Groendus mijn gegevens op te slaan en te verwerken en ga akkoord met de algemene voorwaarden.*
Marketing door