Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Meerdere leveranciers op één aansluiting (MLOEA)

Dankzij deze regeling kun je verschillende energieleveranciers contracteren op je bestaande aansluiting. Bijvoorbeeld om bij de ene leverancier stroom op te wekken en aan de andere leverancier terug te leveren.

Groendus academy

Een MLOEA-aansluiting geef je meer flexibiliteit en keuzevrijheid bij het opwekken en terugleveren van je elektriciteit. Soms is de ene leverancier bijvoorbeeld voordeliger bij het afnemen van elektriciteit en de andere juist weer bij het terugleveren.

Ook kan het voordelen bieden als je bedrijf in een gebied ligt met netcongestie. Dan kan het zijn dat je tijdelijk of structureel minder energie mag terugleveren, omdat het elektriciteitsnetwerk overbelast is. Als je bij meerdere leveranciers aangesloten heb je meer mogelijkheden.

Bijna alle aansluitingen zijn geschikt voor MLOEA. Je hebt alleen een extra meetpunt nodig voor iedere extra leverancier. Je vraagt zo’n extra meetpunt aan bij de netbeheerder.

Terug naar energiebegrippen

Ja, ik wil Groendus updates

Vul je gegevens in en je volgt de energietransitie op de voet. We mailen je niet vaker dan één keer per maand, en zorgen voor jouw privacy.

Ik geef toestemming aan Groendus mijn gegevens op te slaan en te verwerken en ga akkoord met de algemene voorwaarden.*
Marketing door