Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

940.880 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Arvato bewijst: klimaatneutrale supply chain is duurzaam én rendabel

Hoe maak je van verduurzaming een rendabele business case? Met die vraag gingen Arvato en Groendus twee jaar geleden aan de slag. Het doel van Arvato: in 2030 volledig groen en klimaatneutraal. Ontdek hoe Arvato dit realiseert!

Dankzij een slim stappenplan gebruikt Arvato sinds de start van het verduurzamingstraject 40% minder gas. Bovendien ligt er een gigantische zonnecentrale op het dak van het hoofdkantoor in Heijen. Nu is het tijd om energieoverschotten op te slaan en slim te distribueren tussen verschillende vestigingen. Hoe ze dit willen realiseren?

Klantverhalen Arvato lezen

We willen de mensen verwarmen, niet de aarde.
Marcel Orth - Operations Excellence Manager, Arvato

Energietransitie Benchmark 2023

Hoe houden bedrijven het hoofd boven water in de energiecrisis? Door te verduurzamen!

Dit bleek uit onze rondgang onder bijna 200 aanjagers en beslissers van bedrijven die hun (eerste) stappen in de energietransitie hebben gezet. Interessante inzichten uit deze gesprekken verzamelen we in de Groendus Energietransitie Benchmark 2023.

Lees de benchmark

Ja, ik wil Groendus updates

Vul je gegevens in en je volgt de energietransitie op de voet. We mailen je niet vaker dan één keer per maand, en zorgen voor jouw privacy.

Ik geef toestemming aan Groendus mijn gegevens op te slaan en te verwerken en ga akkoord met de algemene voorwaarden.*

De auteur: Amke van der Linden

Een ingewikkeld verhaal simpel vertellen? Laat dat maar aan Amke over. Haar ervaringen in de duurzame energiesector combineert ze met haar scherpe pen. Daarmee weet ze het verhaal van Groendus duidelijk neer te zetten en draagt ze haar steentje bij aan het versnellen van de energietransitie.

De auteur: Amke van der Linden