Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Inspiratiesessie voor partners

Hoe gaan je klanten om met de gekte in de energiemarkt en de problemen en kansen die het voor hun bedrijfsvoering veroorzaakt? We zoomen hierbij in op een optimaal energiemanagementsysteem: hoe kan je energie zo slim mogelijk sturen om duurzamer te worden en minder afhankelijk van de dure fossiele energiemarkt?

Schrijf je in!
Duurzamer en goedkoper door slimme sturing
Hoe kunnen je klanten optimaal gebruik maken van hun zelfopgewekte energie?

Energie is een hot topic. Of het nu gaat over de torenhoge energierekeningen of de merkbare gevolgen van klimaatverandering: dagelijks schotelen de media ons verhalen voor die rechtstreeks te maken hebben met ons energiesysteem. Dat dit energiesysteem tomeloos verouderd is en dat we moeten inzetten op eigen opwek weten we inmiddels. Maar hoe ga je vervolgens slim om met de zelfopgewekte energie? Met het state-of-the-art platform van EnergyNXT, wat we recent hebben overgenomen en inmiddels onder de noemer 'Groendus Energiesturing' op de markt is, kunnen onze klanten de duurzame energie die zij opwekken nog efficiënter gebruiken en aan de markt leveren. Daarmee worden zij duurzamer en minder afhankelijk van de dure energiemarkt.

Benieuwd hoe dit precies werkt?
Slimme aansturing op basis van realtime informatie en marktdata klinkt wellicht ingewikkeld. Benieuwd hoe dit precies werkt? En of dit ook voor jouw klanten aantrekkelijk is?* Kom dan naar onze inspiratiesessie voor partners. We vertellen je alles over de mogelijkheden en behandelen ter verbeelding een klantcase. Daarbij is zowel tijdens de sessie als tijdens de borrel genoeg ruimte om jouw specifieke vragen te stellen.

*Alvast een tipje van de sluier: slimme aansturing van energie is niet alleen interessant als je klanten beschikken over een grote zonnecentrale met batterij. Sterker nog; het is al lucratief bij het gebruik van één laadpaal. Bovendien kunnen ook energie-intensieve installaties, zoals een warmtekoelinstallatie of koel- en vriescellen, optimaal aangestuurd worden.

Aanmelden

We verwelkomen je graag op 14 februari

Ben je erbij?

Hoe, wat, waar?

Inspiratiesessie partners
Datum: 14 februari 2023
Inloop:
14.30 - 15.00
Inspiratiesessie:
15.00 - 16.30
Borrel:
16.30 - 17.30
Locatie: Creative Valley, Stationsplein 32, Utrecht
(2 min. lopen van Utrecht CS)

Ja, ik ben erbij!

Aan het woord
Groendus CCO Marc van Putte heet iedereen graag welkom en geeft vervolgens het woord aan Heine. Kirsten host de sessie en directeur René Raaijmakers sluit de sessie af met een toost op het nieuwe jaar.
Heine van Wieren - Groendus
Heine van Wieren - Groendus

Heine van Wieren heeft een achtergrond van meer dan 10 jaar in de energiesector. Hij is gespecialiseerd in het identificeren en vertalen van bedrijfsbehoeften naar beschikbare ICT-oplossingen.

Sinds Groendus EnergyNXT in oktober 2022 heeft overgenomen, mogen we Heine collega noemen. Binnen Groendus ontwikkelt hij 'zijn platform' onder de naam 'Groendus Energiesturing' verder door. Zodat het op grote schaal kan bijdragen aan de verduurzaming van Zakelijk Nederland.

Host: Kirsten Barnhoorn

Kirsten’s drive om het verschil te maken werkt aanstekelijk. Ze gelooft in de kracht van bedrijven om verandering in gang te zetten. In 2014 maakte zij de overstap naar de energiesector. Bij Eneco lag haar focus al op duurzame energie. Toen Groendus op haar pad kwam, kon ze zich volledig storten op de verduurzaming van zakelijk Nederland. Inmiddels vervult Kirsten verschillende rollen binnen Groendus, waaronder die van Partnermanager. Kirsten is de aangewezen persoon om een energieke sessie te verzorgen. Heb je voorafgaand aan de sessie alvast vragen? Dan ben je bij Kirsten aan het juiste adres!

Kirsten Barnhoorn - Groendus

Neem contact op

Kirsten Barnhoornborder