Klantverhalen >

Havenbedrijf Rotterdam

4daken opgeleverd
5daken in ontwikkeling
6.493zonnepanelen totaal
2.4MWptotaal
Via de Energiemarktplaats maken zowel wij als onze huurders straks gebruik van de duurzaam opgewekte stroom op onze daken.
Cleo Hupkes-Lenger, Projectmanager Havenbedrijf Rotterdam
Cleo Hupkes-Lenger, Projectmanager Havenbedrijf Rotterdam

Samen verduurzamen met het Havenbedrijf

Het Havenbedrijf verduurzaamt samen met ons met zonne-energie. Het Havenbedrijf investeert met behulp van eerder toegekende SDE subsidie in zonnecentrales op meerdere panden die ze in beheer hebben. We onderzoeken welke daken geschikt zijn en plaatsen ook al volop zonnepanelen. Voor de aankomende ronde wil het Havenbedrijf samen met ons weer nieuwe subsidies aanvragen om nog meer daken te voorzien van panelen.

In de video die het Havenbedrijf maakte vertelt onze collega Mark Bouwman over de prettige samenwerking. Als je goed oplet zie je ook onze projectontwikkelaars Auke Laarmans & Marc van Leeuwen schitteren.

Met onze Energiemarktplaats zorgen we voor een lokale koppeling tussen productie en afname van de energie. Het Havenbedrijf gebruikt een deel van de groene energie zelf. Ook huurders van panden hebben in de toekomst de mogelijkheid om de energie die op hun eigen dak wordt opgewekt via onze marktplaats af te nemen. Zo ook de Stadshaven Brouwerij, waar je binnenkort een duurzamer gebrouwen biertje drinkt!

Meer weten?

Meer weten?

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig en wil je graag meer weten over de logistieke sector? Klik dan op onderstaande knop en bekijk de pagina.

Ga naar logistieke sector

Meer weten?

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op