Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Logistiek

Steeds meer klanten verwachten van logistieke bedrijven dat zij stappen zetten op het gebied van verduurzaming. Gelukkig zijn er genoeg kansen om energie te besparen, schoon op te wekken of écht groen in te kopen. Zo maak je het verschil op het gebied van duurzaamheid, en bespaar je kosten. Goed voor de aarde, goed voor de balans.

Logistiek
Besparen en opwekken
Verduurzamen van logistieke bedrijven


Logistieke bedrijven die geen energie verspillen zijn eerder uitzondering dan regel. Daarom beginnen we met slim energie besparen. De dagelijkse operatie draaiende houden met minder energie, dat is het doel. Met slimme meters en kunstmatige intelligentie krijg je snel inzicht in het verbruik en de besparingskansen.

Het overgebleven benodigde energie wekken we zoveel mogelijk schoon en rendabel op. In de logistieke sector is vaak veel ruimte om eigen energie op te wekken. Leg je dak vol zonnepanelen of plaats een windturbine op eigen terrein en laat je bedrijf draaien op schone energie. Met eigen laadpunten zet je bovendien een belangrijke stap naar de toekomst, en staat er nooit meer iemand met een lege accu.

Ontdek ons aanbod

Zonder tussenkomst van traditioneel energiebedrijf
In- en verkopen
Zonder tussenkomst van traditioneel energiebedrijf

Groendus introduceert een energiesysteem waarmee iedereen producent én afnemer is. Verkoop opgewekte energie makkelijk aan een nabijgelegen organisatie via de Groendus Energiemarktplaats. En koop rechtstreeks energie in van duurzame producenten uit de regio. Dát is het meest duurzaam. We brengen vraag en aanbod bij elkaar, zonder tussenkomst van een traditioneel energiebedrijf. Meer opbrengst voor de producent, minder kosten voor jou als afnemer. Zo verduurzamen we samen de logistieke sector.

De Groendus Energiemarktplaats

Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving
Zet Groendus aan in je bedrijf
Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving


Je bedrijf krijgt een eigen Mijn.Groendus omgeving. Daarmee heb je altijd inzicht in je reis naar 100% schone energie. Een datagestuurd platform als persoonlijke gids naar een duurzame toekomst. Benieuwd? Zet Groendus aan in je bedrijf.

Ons platform

Meer weten?
Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met één van onze adviseurs op.

Start vandaag