Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Daan Bouwman nieuwe CFO Groendus

Op 1 september 2021 start Daan Bouwman als nieuwe Chief Financial Officer van Groendus. Samen met CEO René Raaijmakers zal hij de statutaire directie van Groendus vormen. Hij volgt Sander Overgaag op die per 31 juli afscheid neemt van Groendus. Daan is een ervaren financieel professional en kiest nu heel expliciet voor een bestuurlijke rol bij een duurzame onderneming.

Vorm geven aan de energietransitie

Daan Bouwman (46 jaar) heeft uitgebreide managementervaring in de financiële sector. Zo was hij 10 jaar lang managing partner bij Nielen Schuman, een van de grootste adviesbureaus in de Benelux op het gebied van Corporate Finance. Daan is zeer gemotiveerd om te starten als CFO van Groendus. Hij kiest heel bewust voor een bestuurlijke rol bij dit duurzame energiebedrijf.

Daan Bouwman: “Groendus is een jong en ambitieus bedrijf met een zeer betekenisvolle positie in de energietransitie. Ik ben heel gedreven om met het team in het algemeen en René in het bijzonder de onderneming naar een volgende fase te leiden en er samen voor te zorgen dat Groendus een succesvolle en onmisbare partij wordt voor alle bedrijven die klimaatbewust ondernemen.”

Samen bouwen aan succes

De benoeming van Daan Bouwman heeft de volledige steun van de RvC en de directie van Groendus en van aandeelhouders NPM Capital en Meewind.

René Raaijmakers, CEO van Groendus, is enthousiast over de komst van Bouwman: “Ik ben heel blij dat wij Daan als CFO van Groendus kunnen verwelkomen en zie onze samenwerking met veel vertrouwen tegemoet. Wij kijken er naar uit om samen met Daan verder te bouwen aan het succes van ons duurzame energiebedrijf en wensen hem veel succes en plezier hierin.”

Het laatste Groendus nieuws
Eerste paal geslagen van Zonnepark Dorst
15-05-2024
Eerste paal geslagen van Zonnepark Dorst
Op 16 april is de eerste paal geslagen van Zonnepark Dorst. We zijn extra trots op dit project omdat het wordt gerealiseerd zonder SDE subsidie. Daarnaast is er een slimme oplossing gevonden om netcongestie te vermijden. Door middel van een verbindingskabel met het naastgelegen zonnepark op de Bavelse Berg wordt er slim gebruik gemaakt van de bestaande aansluiting. Cable Pooling noemen we dat! Ook de biodiversiteit wordt gestimuleerd door flink te beplanten. Nog voor de zomer wordt zonnepark Dorst geopend!
Siebren Zijlstra nieuwe CFO van Groendus
02-04-2024
Siebren Zijlstra nieuwe CFO van Groendus
Per 1 april treedt Siebren Zijlstra aan als Chief Financial Officer van Groendus. Samen met CEO Robert van der Hoeven vormt hij de statutaire directie van het duurzame energiebedrijf. Hij volgt Daan Bouwman op die per 31 maart afscheid neemt van Groendus. Siebren heeft uitgebreide ervaring in de energiesector, onder andere als CFO van Groenleven.
SnowWorld combineert zonne- en windenergie: zó wordt witte sneeuw steeds groener
26-03-2024
SnowWorld combineert zonne- en windenergie: zó wordt witte sneeuw steeds groener
Indoor skiën in eigen land, hoe duurzaam kan dat eigenlijk? Met 16.000 zonnepanelen, twee windmolens én de Energiemarktplaats van Groendus werkt SnowWorld hard aan een zo duurzaam mogelijke exploitatie.
10.000 laadpalen: een mijlpaal voor Groendus en LeasePlan Nederland
07-12-2023
10.000 laadpalen: een mijlpaal voor Groendus en LeasePlan Nederland
Groendus en LeasePlan Nederland werken al ruim drie jaar samen aan slimme laadoplossingen voor leaserijders. Die samenwerking is nu verlengd voor twee jaar. Een heuglijk feit, dat samenvalt met een andere mooie mijlpaal. De 10.000e laadpaal is deze week geïnstalleerd bij een leaserijder thuis.