Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Groendus nieuwe partner van Orange Circle - FC Volendam

Onlangs is het premium sponsorcontract tussen Groendus en FC Volendam getekend. Hiermee treedt Groendus toe tot de Orange Circle; het duurzaamheidsplatform van FC Volendam.

Groendus als duurzame partner

Onlangs is het premium sponsorcontract tussen Groendus en FC Volendam getekend. Hiermee treedt Groendus toe tot de Orange Circle; het duurzaamheidsplatform van FC Volendam. Binnen de Orange Circle kan Groendus FC Volendam en alle overige partners helpen met hun vraagstukken op het gebied van verduurzaming. Commercieel directeur Jan-Bas Veltman: “We zijn zeer trots dat we een duurzame partner als Groendus mogen verwelkomen in de Orange Circle”. Groendus heeft zich voor 3 jaar aangesloten als sponsorpartner.

Aan boord van 't Skip

Groendus gaat voor schone en betaalbare energie voor iedereen en helpt ondernemers die daar ook voor willen gaan. Denk hierbij aan slimme meters, laadpalen, zonnepanelen, energieopslag & energiesturing. Groendus is al in een vroeg stadium als duurzame energiepartner betrokken bij de plannen van FC Volendam voor het nieuwe stadion ’t Skip en zal een belangrijke rol innemen in de realisatie ervan.

René Raaijmakers, directeur van Groendus, is blij met de samenwerking: “Wat ons betreft scoor je als sportclub echt met duurzaamheid, zowel op als naast het veld. De duurzame ambities die de Orange Circle vertegenwoordigt en het enthousiasme van alle betrokkenen van FC Volendam passen heel mooi bij Groendus. Wij zijn ervan overtuigd dat met de realisatie van ’t Skip FC Volendam één van de toonaangevende clubs in Nederland wordt op het gebied van duurzaamheid. Hier dragen wij met onze kennis, diensten en oplossingen heel graag aan bij!”
Verduurzaam met ons mee!

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw sportclub of bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op, we denken graag met je mee!

Ik ben benieuwd

Verduurzaam met ons mee!