Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Hoe omzeil je als bedrijf de speculatieve grillige fossiele energiemarkt?

Wat kunnen bedrijven nu al doen om daar het hoofd aan te bieden? Een gesprek over de toekomst van de turbulente energiemarkt met René Raaijmakers, CEO van Groendus en Eric Vennix, partner bij adviesbureau Deloitte.

Over de podcast
Change Inc.
Over de podcast


Samen met Change Inc. namen CEO René Raaijmakers en Eric Vennix (Deloitte) een podcast op over de grillen van de fossiele energiemarkt. De prijzen schieten door het plafond. Hoe ga je hier als bedrijf mee om? En wat kan je doen om jouw bedrijf weerbaar(der) te maken tegen de grillen van de energiemarkten?

Eric Vennix:
“Uiteindelijk moet het verbruik naar beneden. Die prijs krijgen ze niet zo snel omlaag”, zegt Eric. Hij adviseert nutsbedrijven, olie- en gas, de chemie en de maakindustrie. In de olie- en gasindustrie wordt nu heel veel geld verdiend. Die hebben geen acuut probleem nu. Maar veel bedrijven in de maakindustrie en de chemie kunnen door de hoge energieprijzen op dit moment niet meer produceren. Ook het midden en kleinbedrijf heeft het zwaar. “Mijn fitnessvereniging heeft onlangs zijn zwembaden en het saunacomplex gesloten vanwege de hoge energierekening.” Lees verder op Change Inc.

Podcast beluisteren:
De hele podcast kun je via Change Inc. terug luisteren en is daarnaast ook te vinden op spotify.

De Podcast luisteren

Waar vraag en aanbod van duurzame energie samenkomt.

Nieuw: de Energiemarktplaats

Loop voorop in de energietransitie
De Groendus Energiemarktplaats

Verduurzamen en vooroplopen. Deze twee doelstellingen combineer je slim als je deelneemt aan de Energiemarktplaats. Hier maken we directe en lokale handel in duurzame energie mogelijk. Ben jij na aanleiding van de podcast benieuwd hoe de Energiemarktplaats precies werkt? We vertellen je er graag meer over!

Ontdek de Energiemarktplaats