Inkoopstrategie

De energiewereld is complex en verandert snel. Met onze ervaring en energie experts helpen wij jouw bedrijf bij het bepalen van een inkoopstrategie. Op ons platform is de marksituatie en jouw inkooppositie altijd helder. Zo zorgen we er samen voor dat je slim inkoopt op de juiste momenten.

Inkoopstrategie

Een strategie op maat

Een strategie op maat

Een strategie op maat


We maken een inkoopstrategie op maat, en helpen jullie met inkoopbegeleiding. We houden de markttarieven, de beschikbare schone energie en de onbalans op het net nauwlettend voor jullie in de gaten. En zien we een gunstig moment voor jullie om in te kopen dan doen we dat; direct indien we hier een mandaat voor hebben of na overleg. Zo leer je de markt en jullie positie daarin kennen en maak je gefundeerde keuzes.

Rechtstreeks inkopen via Mijn Groendus.

1. Slim inkopen op het juiste moment.

2. Op de hoogte van laatste marktontwikkelingen.

3. Optimale afstemming bij meerdere locaties.

Slimme inkoopstrategie

Groendus koopt de energie in voor uiteenlopende organisaties. We kopen in vanuit een slimme inkoopstrategie, afgestemd op jouw situatie. Want energieprijzen veranderen per uur en zijn lastig te voorspellen. Wanneer je het inkoopmoment slim kiest, biedt dat grote kansen. En dat moment is voor iedereen anders.

Uitgebreide analyse

Bij het bepalen van een inkoopstrategie spelen meerdere factoren een rol. Op basis van een uitgebreide analyse bepaalt Groendus samen met jou een heldere koers. We kijken naar de huidige markttarieven, de beschikbare schone energie en de onbalans op het net. Maar we werken vooral vanuit jouw data. Dat is vooruit kijken en vandaag doen.

Marktinformatie

Groendus weet als geen ander hoe belangrijk het is over de laatste informatie van de energiemarkt te beschikken. In ons platform is de marktsituatie en je inkooppositie altijd helder. Beschikt jouw bedrijf over meerdere locaties? Dan heb je extra baat bij een sterke inkoopstrategie voor optimale afstemming tussen de verschillende locaties.

Zet Groendus aan in je bedrijf

Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving

Je krijgt een eigen Mijn Groendus omgeving. Daarmee heb je altijd inzicht in je reis naar 100% schone energie. Een datagestuurd platform als persoonlijke gids naar een duurzame toekomst. Benieuwd? Zet Groendus aan in je bedrijf.

Mijn GROENDUSS

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met een van onze adviseurs op.

Neem contact op

Bekijk ook eens deze opties

Deze producten optimaliseren de weg naar 100% schone energie

Ons platform

Meetdiensten

Bespaarplan

EED-audit verplichting