Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Transportindicatie

Verklaring van de netbeheerder dat er - op het moment van aanvraag - capaciteit op het elektriciteitsnet beschikbaar is voor jouw duurzame energieproject. Deze transportindicatie is nodig voor de aanvraag van de SDE++-subsidie.

Groendus academy

Om aanspraak te maken op de SDE++-subsidie heb je heb je een transportindicatie nodig. Een transportindicatie is een verklaring van de netbeheerder waarin staat dat er capaciteit beschikbaar is voor het terugleveren van elektriciteit op het elektriciteitsnet. Het gaat dan specifiek over capaciteit voor de aangegeven locatie en het vermogen van het energieproject dat jij wilt realiseren, binnen de gestelde termijn van de subsidieregeling. Zonder deze verklaring neemt de RVO je subsidieaanvraag niet in behandeling.

Belangrijk hierin is dat de transportindicatie geen garantie is. Je reserveert hiermee geen capaciteit op het net. En het is ook geen officiële aanvraag voor een Aansluit- en Transportovereenkomst (ATO). Op het moment dat de SDE++-subsidie is toegekend en je wilt starten met de daadwerkelijke realisatie van jouw energieproject, moet je dus alsnog afspraken maken met je netbeheerder.

Wil je meer weten over de SDE++ subsidie?
Lees dan hier verder!

Terug naar energiebegrippen

Ja, ik wil Groendus updates

Vul je gegevens in en je volgt de energietransitie op de voet. We mailen je niet vaker dan één keer per maand, en zorgen voor jouw privacy.

Ik geef toestemming aan Groendus mijn gegevens op te slaan en te verwerken en ga akkoord met de algemene voorwaarden.*
Marketing door