Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Industrie

De energiebehoefte in de industriesector is groot. Voor elke speler is verduurzaming een boardroom thema. Wat is de slimste en meest rendabele weg naar een duurzaam bedrijf? Hoe ga je om met alle verduurzamings-eisen? Besparen, opwekken en slim in- en verkopen. Zo maak je het verschil. Goed voor de aarde, goed voor de balans.

Industrie
Naar 100% schone energie
Samen op reis
Naar 100% schone energie

Een industrieel bedrijf verduurzamen is geen kleine klus. Het is een proces dat voor elk bedrijf weer anders is. Maar het is wel nodig, willen we onze aardbol leefbaar houden. Gelukkig is slim verduurzamen vaak financieel aantrekkelijk. Ga je mee op reis?

Cordstrap

Een sprekend voorbeeld

Ontdek hoe we Cordstrap op meerdere manieren verduurzamen.

Verduurzamen van de industrie
Besparen en opwekken
Verduurzamen van de industrie

Door slim energie beheer kun je veel geld besparen. De dagelijkse operatie draaiende houden met minder energie, dat is het doel.

Het overgebleven energieverbruik wekken we zoveel mogelijk schoon op. In de industrie is vaak genoeg ruimte om eigen energie op te wekken. Zonnepanelen op het dak of een parkeerplaats met eigen laadpalen. Laat je bedrijf draaien op eigen schone energie.

Ons aanbod

Zonder tussenkomst van traditioneel energiebedrijf
In- en verkopen
Zonder tussenkomst van traditioneel energiebedrijf


Groendus introduceert een energiesysteem waarmee iedereen producent of afnemer kan zijn. Verkoop duurzaam opgewekte energie makkelijk aan een nabijgelegen organisatie via de Groendus Energiemarktplaats. Of koop rechtstreeks schone energie in van duurzame producenten uit de regio. We brengen vraag en aanbod bij elkaar, zonder tussenkomst van een traditioneel energiebedrijf. Meer opbrengst voor de producent, minder kosten voor jou als afnemer. Zo verduurzamen we samen de industriële sector.

De Groendus Energiemarktplaats

Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving
Zet Groendus aan in je bedrijf
Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving


Elk bedrijf in de industrie krijgt een eigen Mijn.Groendus omgeving. Daarmee heb je altijd inzicht in je reis naar 100% schone energie. Een datagestuurd platform als persoonlijke gids naar een duurzame toekomst. Benieuwd? Zet Groendus aan in je bedrijf.

Ons platform

Meer weten?
Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met één van onze adviseurs op.

Start vandaag