Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Vastgoed

Alle gebouwen moeten in de toekomst klimaatneutraal zijn. Nagenoeg ieder vastgoedobject kan duurzamer. Door energie te besparen, zelf op te wekken en te verkopen, en door slimmer in te kopen. Duurzaam ontwikkelde vastgoedprojecten voldoen aan strenge duurzaamheidscertificering als BREEAM. Minder vervuilen, minder betalen. Zonder gedoe. Hoe komen we daar?

Vastgoed
Verduurzamen van vastgoedobjecten
Besparen en opwekken
Verduurzamen van vastgoedobjecten

Energie besparen is een belangrijke stap in het verduurzamen van vastgoed. Met slimme meters houd je controle over je energieverbruik en zie je direct je besparingsmogelijkheden.

Wek de écht benodigde energie zelf schoon op. Een zonnecentrale of windturbine heeft direct positieve invloed op het energielabel. Daarmee daalt de CO2-uitstoot en stijgt de waarde van je pand. En met laadpunten voldoe je aan verplichtingen voor vastgoed.

Ons aanbod

Voordelen voor vastgoed
In- en verkopen
Voordelen voor vastgoed

Niet te veel betalen, en weten waar je aan toe bent. Via een eigen omgeving in Mijn Groendus hou je inzicht over de energiefinanciën van alle objecten. Zonder gedoe, want wij regelen alles. We controleren geautomatiseerd alle energiefacturen op fouten, zodat je daar geen last meer van hebt. Ongeacht het aantal panden en aansluitingen.

Groendus introduceert een energiesysteem waar iedereen producent én afnemer is. Energie scherp inkopen, schoon of grijs, doe je ook rechtstreeks via het platform. Zonder tussenkomst van een traditioneel energiebedrijf, dus vlijmscherpe tarieven.

De Groendus Energiemarktplaats

Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving
Zet Groendus aan in je bedrijf
Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving


Elke vastgoedeigenaar krijgt een eigen Mijn.Groendus omgeving. Zo heb je altijd inzicht in je reis naar 100% schone energie. Een datagestuurd platform als persoonlijke gids naar een duurzame toekomst. Benieuwd? Zet Groendus aan in je bedrijf.

Ons platform

Is het dak niet geschikt ? Misschien kan een zonnecarport een oplossing zijn!
Zonnecarports als oplossing
Is het dak niet geschikt ? Misschien kan een zonnecarport een oplossing zijn!

Een zonnecarport biedt een slimme oplossing wanneer je beschikt over een groot parkeerterrein. Het is een goede aanvulling op zonnepanelen op je dak. Of hét perfecte alternatief indien je hier geen mogelijkheden voor hebt. Meer weten over deze innovatieve oplossing neem dan een kijkje op de zonnecarports pagina!

Zonnecarports

Vastgoedondernemers
die samenwerken met Groendus

Meer klantverhalen

Gunnar Larsen

Mijn naam is Gunnar Larsen. Vanuit mijn vastgoed ervaring bespreek ik graag de mogelijkheden om jouw vastgoed te verduurzamen.

Gunnar Larsen - Groendus

Plan een meeting in

Gunnar Larsenborder