Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Zorg

Alle zorginstellingen zijn zich bewust van hun omgeving, en willen de zorg zo duurzaam mogelijk aanbieden. Met energie besparen, schoon opwekken en écht groen inkopen zet je stappen op het gebied van duurzaamheid én je financiële huishouding. Goed voor de leefomgeving, goed voor de balans.

Zorg
Naar 100% schone energie
Samen op reis
Naar 100% schone energie

Het verduurzamen van zorginstellingen en ziekenhuizen is geen kleine klus. Het is een proces, dat voor elke organisatie weer anders is. Maar het is wel nodig, willen we onze aardbol leefbaar houden. Gelukkig is slim verduurzamen vaak financieel aantrekkelijk, veroorzaakt het geen hinder, en heeft het een positieve uitstraling op patiënten en andere relaties.

Start nu met verduurzamen

Verduurzamen van zorginstellingen
Besparen en opwekken
Verduurzamen van zorginstellingen

Van alle Nederlandse CO2-uitstoot is 7 procent te herleiden naar de zorg. Minder uitstoot begint bij minder energie verbruiken. Want wat je niet verbruikt, hoef je ook niet op te wekken. Daarvoor is inzicht nodig. Met slimme meters en kunstmatige intelligentie heb je snel inzicht in het verbruik en de besparingskansen. Dat vertalen we naar een bespaarplan op maat.

Het overgebleven energieverbruik wekken we zoveel mogelijk schoon op. Plaats een zonnecentrale op het dak van de locaties of een windturbine op het terrein. Zo kan een zorginstelling zichzelf van écht schone energie voorzien. Via onze Energiemarktplaats kan de opgewekte stroom over de vestigingen verdeeld worden.

Ons aanbod

Zonder tussenkomst van traditioneel energiebedrijf
In- en verkopen
Zonder tussenkomst van traditioneel energiebedrijf

Groendus introduceert een energiesysteem waarmee iedereen producent én afnemer is. Verkoop opgewekte energie makkelijk aan een nabijgelegen organisatie of eigen locaties via de Groendus Energiemarktplaats. En koop rechtstreeks energie in van duurzame producenten uit de regio. Dát is het meest duurzaam. We brengen vraag en aanbod bij elkaar, zonder tussenkomst van een traditioneel energiebedrijf. Meer opbrengst voor de producent, minder kosten voor de afnemer. Zo verduurzamen we samen de zorg.

De Groendus Energiemarktplaats

Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving
Zet Groendus aan in je bedrijf
Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving

Jullie zorginstelling krijgt toegang tot een eigen Mijn.Groendus omgeving. Daarmee heb je altijd inzicht in je reis naar 100% schone energie. Een data gestuurd platform als persoonlijke gids naar een duurzame toekomst. Benieuwd? Zet Groendus aan in jullie zorginstelling.

Ons platform

Meer weten?
Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met één van onze adviseurs op.

Start vandaag