Beheer en Onderhoud

Groendus zorgt voor het monitoren, beheren en optimaliseren van jouw schone energie. Of het nou gaat om een zonnedak of batterijen. Je energiecentrale is bij ons in goede handen.

Beheer en Onderhoud

Het begint met goede onderhoudsdiensten

Verduurzamen is steeds meer de norm voor bedrijven, dat betekent dan ook dat er steeds bedrijven hun huidige zakelijk energie verbruik omzetten naar duurzame energie. Daarvoor is Groendus ontstaan, een 100% groene energieleverancier. Nu dat er steeds meer grote zonnecentrales in Nederland gebouwd worden om die redenen, zal de vraag naar goede onderhoudsdiensten sterk groeien. Het feit dat een zonnecentrale relatief weinig onderhoud nodig heeft, betekent niet dat deze ongestraft verwaarloosd kan worden. Correctief en preventief onderhoud van een zonnecentrale vindt plaats op locatie. Wij nemen actief contact op voor de juiste en snelle afhandelingen van eventuele storingen, zelfs voordat je deze zelf doorhebt en er last van krijgt. Je kan er tevens zelf een preventieve invloed op uitoefenen door producten in gebruik te nemen zoals ons verspilalarm en de Mijn.Groendus app.


Zorgeloos genieten van schone energie

1. Effectief en slim beheer voor optimaal rendement.

2. Schoonmaak en onderhoud met vaste regelmaat.

3. Toegang tot de gehele administratie en rapportages.

Beheer

Duurzaam rendement garanderen

Bijna de helft van alle Nederlandse zonnecentrales presteert ondermaats. Dit heeft grote impact op de duurzaamheid en financiële prestaties van deze projecten. Veel zonnecentrales worden te weinig gecontroleerd op het functioneren en veiligheid. Zonde natuurlijk. Hierdoor haal je geen optimaal rendement uit de zon. Bovendien neemt de kans op (grote) schade toe.

Ook batterijen vragen om goede monitoring. Elk uur dat een installatie hapert gaat er kostbare schone energie verloren. Ons Asset Management team heeft alle technische kennis én de schaalgrootte voor het effectief en efficiënt beheren van duurzame energieprojecten. Zo garanderen we duurzaam rendement.

Onderhoud

Op afstand en dichtbij

Relevante data van alle projecten verzamelen we in onze centrale database. We detecteren afwijkingen direct. We komen meteen in actie en analyseren de technische werking van alle onderdelen van de centrale.

Projectadministratie

Zorgeloos genieten van schone energie

Met je eigen omgeving in Mijn.Groendus heb je altijd toegang tot de belangrijkste documenten in je administratie. Zo beheren we onze installaties en geniet je zorgeloos van schone energie.

Mijn GROENDUSS

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met een van onze adviseurs op.

Neem contact op

Bekijk onze ervaring met verschillende projecten

Bekijk ook eens deze opties

Deze producten optimaliseren de weg naar 100% schone energie

Ons platform

Energiemarktplaats

Meetdiensten