Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Landbouw

Groendus helpt agrariërs energie te besparen en schoon op te wekken. Energie over? Verkoop het aan je buurman via de Groendus Energiemarktplaats. Dat is beter voor je bedrijf, de buurt en de planeet.

Landbouw
Naar 100% schone energie
Samen op reis
Naar 100% schone energie

Een agrarisch bedrijf verduurzamen is geen kleine klus. Het is een proces, dat voor elk bedrijf weer anders is. Maar het is wel nodig, willen we onze aardbol leefbaar houden. Gelukkig is slim verduurzamen vaak financieel aantrekkelijk. Ga je mee op reis?

Verduurzamen op eigen terrein
Besparen en opwekken
Verduurzamen op eigen terrein


Energie is nodig om je bedrijf draaiende te houden. Maar hoe doe je dat zo duurzaam mogelijk? We beginnen met inzicht in jouw energiehuishouding. Zo brengen we alle besparingskansen in kaart. Zo kun jij blijven doen wat je moet doen, maar dan met minder energie.

Wek vervolgens de energie die je nodig hebt zoveel mogelijk schoon op. Gelukkig hebben agrarische bedrijven hier vaak genoeg ruimte voor. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen op dak of op land. Laat je bedrijf draaien op eigen schone energie.

Ons aanbod

Voordelen voor agrarische sector
In- en verkopen
Voordelen voor agrarische sector


Doordat veel agrariërs werken in een maatschap of eenmanszaak, profiteren zij optimaal van de fiscale voordelen van een schone energiecentrale. Alle stroom die overblijft, verkoop je gemakkelijk via de Groendus Energiemarktplaats. Een platform waar we directe en lokale handel in duurzame energie mogelijk maken.

De Groendus Energiemarktplaats

Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving
Zet Groendus aan in je bedrijf
Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving


Elke agrarische ondernemer krijgt een eigen Mijn.Groendus omgeving. Daarmee heb je altijd inzicht in je reis naar 100% schone energie. Een datagestuurd platform als persoonlijke gids naar een duurzame toekomst. Benieuwd? Zet Groendus aan in je bedrijf.

Ons platform

Zo profiteert Hedin van de Energiemarktplaats
Dé perfecte match tussen Hedin Automotive & Boer Jan

Groendus helpt Hedin Automotive (voorheen Stern) via haar Energiemarktplaats met deze vernieuwende vorm van duurzaam energieverbruik. De puzzelstukken van het verduurzamingsvraagstuk, waar de partijen samen al ruim 16 jaar aan werken, vallen daarmee steeds meer op hun plek.

Meer weten?
Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met één van onze adviseurs op.

Start vandaag