Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Retail

Steeds meer klanten verwachten van retailers dat zij stappen zetten op het gebied van verduurzaming. Bovendien vragen uitdagende tijden voor veel organisaties om kostenbesparing. Gelukkig zijn er genoeg kansen om energie te besparen, schoon op te wekken of écht groen in te kopen. Zo maak je het verschil op het gebied van duurzaamheid, én bespaar je kosten. Goed voor de aarde, goed voor de balans.

Naar 100% schone energie
Samen op reis
Naar 100% schone energie


Een retailer zowel verduurzamen als kosten effectiever maken is geen kleine klus. Het is een proces, dat voor elke retailer weer anders is. Maar het is wel nodig, willen we onze aardbol leefbaar houden. Gelukkig is slím verduurzamen financieel aantrekkelijk. Ga je mee op reis?

De admistratie slim automatiseren
Slim energiemangement
De admistratie slim automatiseren


Retail energiemanagement voor alle vestigingen is een intensieve klus. Met energiefacturen van verschillende energieleveranciers. Met Groendus Compleet Beheer nemen we graag je administratie uit handen. We automatiseren alles, zetten kunstmatige intelligentie in om te besparen, én detecteren fouten in de facturen. Iets wat in 1 op 5 facturen voorkomt. Hier heb je geen omkijken meer naar, en onze rapportage is helder en volledig.

Compleet Beheer

Verduurzamen van de detailhandel
Besparen en opwekken
Verduurzamen van de detailhandel


Retail bedrijven die geen energie verspillen zijn eerder uitzondering dan regel. Daarom zetten we in op slim energie besparen. De dagelijkse operatie draaiende houden met minder energie, dat is het doel. Met slimme meters en kunstmatige intelligentie krijg je snel inzicht in het verbruik en de besparingskansen. Bijvoorbeeld: waarom verbruikt de ene vestiging meer of minder energie dan de anderen?

De energie voor de verschillende vestigingen wekken we zoveel mogelijk schoon en rendabel op. Bijvoorbeeld op het dak van een distributiecentrum, of met een windturbine op eigen terrein, en laat je bedrijf draaien op schone energie. Daarnaast kun je met eigen laadpunten bij vestigingen nog een belangrijke stap zetten naar de toekomst, en staat er nooit meer iemand met een lege accu.

Ons aanbod

Zonder tussenkomst van traditioneel energiebedrijf
In- en verkopen
Zonder tussenkomst van traditioneel energiebedrijf


Groendus introduceert een energiesysteem waarmee iedereen producent én afnemer is. Verdeel opgewekte energie makkelijk over je eigen locaties via de Groendus Energiemarktplaats. Of koop rechtstreeks schone energie in van duurzame producenten uit de regio. We brengen vraag en aanbod bij elkaar, zonder tussenkomst van een traditioneel energiebedrijf. Meer opbrengst voor de producent, minder kosten voor jou als afnemer. Zo verduurzamen we samen de retailsector.

De Groendus Energiemarktplaats

Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving
Zet Groendus aan in je bedrijf
Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving


Als retailer krijg je toegang tot een persoonlijke Mijn.Groendus omgeving. Daarmee heb je altijd inzicht in je reis naar 100% schone energie. Een datagestuurd platform als persoonlijke gids naar een duurzame toekomst. Benieuwd? Zet Groendus aan in je bedrijf.

Ons platform

Meer weten?
Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met één van onze adviseurs op.

Start vandaag