Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Zakelijke dienstverlening

Een grote impact maken op een duurzaam Nederland? De sector zakelijke dienstverlening kan hierin zeker haar steentje aan bijdragen. Niet alleen wordt duurzaam ondernemen steeds meer de norm voor zakelijk Nederland, het is zelfs een van de hedendaagse prioriteiten geworden. Daarvoor zet Groendus zich dan ook in, samen werken wij naar 100% schone energie.

Zakelijke dienstverlening
Naar 100% schone energie
Samen op reis
Naar 100% schone energie


De zakelijke dienstverlening verduurzamen is een hele klus. Het is een langdurig proces, dat voor elk bedrijf weer anders is. Maar het is nodig, willen we ónze planeet leefbaar houden. Gelukkig staat Groendus klaar voor deze klus en dus voor jou. Gaan wij samen op reis naar een zakelijk Nederland dat werkt op 100% schone energie?

Verduurzamen van de zakelijke dienstverlening
Besparen en opwekken
Verduurzamen van de zakelijke dienstverlening


Bedrijven die geen energie verspillen zijn eerder uitzondering dan regel. Daarom bieden wij tal van mogelijkheden om op jouw energie te besparen. Dit kan bijvoorbeeld door een van onze meetdiensten uit onze slim beheren pakketten.

Wij samen kunnen er tevens voor zorgen dat je je eigen 100% groene stroom opwekt, dat is namelijk een van onze specialisaties. Zo bieden wij je de mogelijkheid om je eigen zonnecentrale te realiseren. Goed voor nu én goed voor later.

Ons aanbod

Zonder tussenkomst van traditioneel energiebedrijf
In- en verkopen
Zonder tussenkomst van traditioneel energiebedrijf


Groendus introduceert een nieuw energiesysteem waarmee jij afnemer én aanbieder van energie kan zijn. Jij kan zelf je energie inkopen tegen scherpe tarieven en zelfopgewekte energie verkopen aan degene die het nodig hebben, op deze manier creëren we gelijktijdigheid en werken we samen naar een wereld met 100% schone energie. Een ander voordeel is dat hierdoor geen tussenkomend energiebedrijf nodig is, wat scheelt in de portemonnee.

De Groendus Energiemarktplaats

Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving
Zet Groendus aan in je bedrijf
Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving


Elk bedrijf in de zakelijke dienstverlening krijgt een eigen Mijn.Groendus omgeving. Daarmee heb je altijd inzicht in je reis naar 100% schone energie. Een data gestuurd platform als persoonlijke gids naar een duurzame toekomst. Benieuwd? Zet Groendus aan in je bedrijf.

Ons platform

Meer weten?
Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met één van onze adviseurs op.

Start vandaag